Πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια Ιουλίου και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στην Γεωργιούπολη Χανίων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 30/07/2024 στο ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort στον Καβρό, Γεωργιούπολης στα Χανιά, και με διαδικτυακή σύνδεση μέσω zoom με θέμα:

Α) την διενέργεια εκλογών του Συλλόγου και
Β) αλλαγές στο καταστατικό

Αφού διαπιστώθηκε το περί νόμιμού συγκλήσεως και απαρτίας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (απαρτία ταμειακά εντάξει μελών) άρχισε η συνεδρίαση
και ψηφίστηκε ομόφωνα η παράταση διεξαγωγής εκλογών 2024 μέχρι την 12η Νοεμβρίου 2024.
Εν συνεχεία αφού αναγνώσθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Σφακιανάκη Γιώργο, οι αλλαγές του καταστατικού, ομόφωνα υπερψηφίστηκαν από το σώμα.

Επίσης προηγήθηκε η μηνιαία ολομέλεια του Συλλόγου όπου παρευρέθηκε ο κ. Κώτσόγλου Κυριάκος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Περιφ/ας Κρήτης και έπειτα απο ένα σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στο θέμα “υπερτουρισμός” και τόνισε την τεράστια ανάγκη να προλάβουμε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Ο κ. Μαρινάκης Μανόλης, Senior Contract Manager Crete WebBeds έκανε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας WebBeds, μίλησε για τις εξελίξεις της σεζόν καθώς και για το πρόβλημα νερού που θα αντιμετωπίσει ο νομός Χανίων αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.

Στην συνέχεια ο κ. Κυριακάκης Αλκιβιάδης, Kyriakakis Travel, χαρακτήρισε πολύ καλή τη σεζόν με την ανταπόκριση όμως της αγοράς να μην είναι ίδια ακόμα.

Ο κ. Μπαμιάκης Εμμανουήλ, πρόεδρος σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Χανιών, παρευρισκόμενος στην ολομέλεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να τονίσει τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των τουριστικών σχολών.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Προέδρου του Συλλόγου, στον Διευθυντή του Ξενοδοχείου κ. Μωραϊτη Γιάννη, τον Γεν. Διευθυντή του “ομίλου Βανταράκης” κ. Μπαγκέρη Στέλιο και το προσωπικό του για την άψογη φιλοξενία.

Ακολούθησε δείπνο στο μπουφέ του κεντρικού εστιατορίου, προφορά του ξενοδοχείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί